En daglig spirituel praksis er virkelig givende, både som selvstændig, spirituel iværksætter. Og det hele taget, som mennesker på Planet Earth i denne vilde, transformerende tid.

Problemet er ofte, at tvivl, usikkerhed og manglende fokus let kan dominere hverdagen.

Vi bliver konstant trukket i mange retninger, både af sociale medier, af arbejdet som sådan, af familien og de mange opgaver, som vi møder på vores vej. Kroppen kan også udfordre os, med ondt i ryggen, hovedpine, søvnmangel, sukkertrang, koffein-overload og generelt lavt energiniveau – eller modsat, vi har for meget fart på og ligger på grænsen til seriøs stress.

Løsningen er INDRE FOKUS OG RO via EN PRAKSIS SOM STYRKER KROPPEN, LØFTER ENERGIEN OG NEDSÆTTER STRESSNIVEAUET.

Helt enkelt.

PS: SPIRITUEL betyder ikke, at du skal have en bestemt religion eller overbevisning. Det betyder bare, at du retter opmærksomheden INDAD, imod dit hjerte, imod det, som sker i dig, og imod din INTUITION og indre vejledning. 

Vedholdenhed – just do it!

Det eneste du skal gøre, for at få en daglig praksis, er at gøre det. Og blive ved med at dukke op på måtten, hver dag. Med samme naturlighed, som når du børster dine tænder.

Ja, jeg ved godt, at det kan være udfordrende, og at sindet og hverdagen let kan stå i vejen, så du ikke syns, du kan prioritere dig selv.

Modstanden mod en daglig praksis

Dit ego vil hellere bevare status quo. Du vil blive mødt af utallige argumenter for, hvorfor du ikke lige kan tage de minutter ud i dag. Hvorfor du ikke kan stå en halv time tidligere op. Hvorfor det er meget skønnere at blive i sengen, eller bare gøre som du plejer. Hvorfor det kan være lige meget, at det ikke nytter noget, eller at det jo går fint, så det behøver du ikke.

Gevinsten fra en daglig praksis

Men tænk lige over, hvad du vinder 

 • Du bliver mere fokuseret.
 • Du kan udføre dit arbejde hurtigere og med mere flow og glæde.
 • Du får det bedre i kroppen.
 • Du får mere overskud.
 • De gode ideer kommer dryssende af sig selv.
 • Du mærker støtte fra Universet.
 • Du kommer i dybere kontakt med din indre visdom.
 • Du kan mærke, hvad der er det rigtige at gøre, når du skal tage beslutninger.
 • Du er mere nærværende, både med dine kunder/klienter og med din familie.
 • Du udvikler dig uden at kæmpe, i en naturlig proces.

Hvorfor lige Kundalini Yoga som daglig praksis?

Jeg har selv haft en daglig morgenpraksis i næsten 20 år. Først med 20 minutters yogaprogram, og senere med Kundalini Yoga, som går dybere, og som jeg gerne vil stå lidt tidligere op for at praktisere.

Jeg har brugt en stor del af 2019 på at uddanne mig til Kundalini Yoga instruktør, så jeg kan give denne vidunderlige yogaform videre til dig.

Kundalini Yoga er en dejligt ukompliceret yogaform, hvor alle kan være med. Du bliver ikke rettet undervejs, kun vejledt. Du skal ikke præstere svære stillinger og presse dig selv.

Kundalini Yoga giver os et system, som

 • smidiggør kroppen – med særligt fokus på rygsøjlen.
 • åbner energien og skaber både jordforbindelse, flow og intuitiv åbning.
 • arbejder med hormonsystemet og giver et boost af glæde og overskud.
 • åbner hjertet, så du kan mærke din sjæl.
 • … bare for at nævne nogle af effekterne…

Hvert yogasæt er skabt med et bestemt formål, og arbejder ind i krop og energi og løsner blokeringer, både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt. Kundalini Yogaen kaldes også bevidsthedens yoga.

Din daglige spirituelle praksis kan blive en uvurderlig del af dit liv.

Gaverne er mange, men det centrale er den daglige kontakt til din intuition, øget velvære og løftet energi 

Nøglen DIN DAGLIGE PRAKSIS er super central, og jeg ønsker virkelig af hele mit hjerte at du prioriterer dig selv, din krop og din sjæl og finder en spirituel praksis, som passer til dig. Og at du bliver ved.

Se mere om spirituel praksis på shiningpeople.dk

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies.  Læs mere