Glade kunder med flotte hjemmesider

Divi ekspert

Jeg har mere end 12 års erfaring som professionel WordPress designer og har siden 2013 år udelukkende arbejdet i Divi WordPress temaet fra Elegant Themes.

Divi er et af de mest populære “drag-and-drop” temaer. Divi temaet er 100% fleksiblet når det kommer til design og er samtidig brugervenligt, søgemaskinevenligt og mobilvenligt. Jeg skaber unikke designs med Divi, så resultatet matcher kundens ønsker, energi og business.

Nyt design til Mette Hornbæk

Redesign i Divi temaet til Mette Hornbæk – www.mettehornbaek.dk

Redesign til DSOM

Redesign i DIVI temaet til DSOM

Wordpress hjemmeside til Møllekær Terapi

Ny hjemmeside i WordPress til psykoterapeut Marianne Møllekær, Møllekær Terapi. 

WordPress hjemmeside til hverdagsmentor.dk

Ny hjemmeside i WordPress til Hverdagsmentor Hanne Kjær. Hverdagsmentor.dk

Nyt webdesign i Divi og WordPress til Fødsel og Familieliv

Redesign af hjemmeside til jordemoder Lise-Lotte Rudniak, Fødsel og Familieliv.

Jeg er simpelthen SÅ glad for mit redesign af min hjemmeside. Joyann formår at MÆRKE, hvem du er og hvad dit budskab er – og så kan hun få den stemning ud via hjemmesidens udtryk.

Jeg havde en hjemmeside, der som sådan fungerede med det den skulle. Den havde den tekst, den skulle – men der var slet ikke den stemning og energi omkring den, som afspejler mig og min forretning. Det gør den nu – tusinde tak for samarbejdet.

Lise-Lotte Rudniak

Privat Jordemoder, Fødsel og Familieliv

Hjemmeside med Divi tema til Ditte Hvidtfeldt

Psykoterapeut og sexolog Ditte Hvidtfeldt kontaktede mig i efteråret 2019 for at få redesignet sin WordPress hjemmeside.

Udgangspunktet var en række super flotte billeder fra klinikken. Det er virkelig et eksempel på, hvad billederne gør for hele indtrykket på en hjemmeside.

Du kan se resultatet på Dittes hjemmeside

LearnNow.dk hjemmeside i Simplero

Louise Schelde Frederiksen kontaktede mig fordi hun ønskede den perfekte løsning til salg af en stor serie med juridisk viden videoer. Louise ønskede samtidig nyt og mere lækkert layout på en af sine andre hjemmesider. Det er indtil videre blevet til en ren Simplero hjemmeside/medlemsklub løsning til LearnNow.dk samt et enkelt og overskueligt WordPress layout til Socialjuridisk Institut

Nyt webdesign i Divi og WordPress til Lenea Rubina Hyldgaard

Helt enkel WordPress hjemmeside til Crystal Heart Healing med layout fokus på Leneas smukke fotos

Jeg har tidligere fået Joyann til at lave en hjemmeside. Derfor var mit valg meget klart, da jeg stod overfor at skulle ha lavet en ny hjemmeside sammen med min samarbejdspartner.

Joyann har en intuitiv evne til hurtigt at sætte sig ind i vores ønsker og hvad det er hjemmesiden skal udtrykke. Endvidere er hun meget behjælpelig med at vise, hvordan vi selv kan arbejde videre på hjemmesiden.

Lenea Rubina Hyldgård

Healer

klinik uglebjergs hjemmeside

Ny flot hjemmeside til Klinik Uglebjerg i Varde – med personligt designet Divi Child Theme.

LisDahl.dk - flyttet over til WordPress med Divi tema design

LisDahl.dk – Helt nyt layout i WordPress og Divi – flyttet fra andet hjemmeside system.

Kære Joyann

Jeg vil sige dig tusinde tak, for at du har lavet min hjemmeside. Jeg synes den er blevet lige som jeg gerne ville have den, takket være dig.

Når jeg ser på hjemmesiden, er jeg ikke i tvivl om, at det er mig. Jeg får en følelse af, at designet fortæller, hvem jeg er og hvad det er jeg står for, uden at læse teksten.

Det at tage beslutningen om, hvem der skulle lave min hjemmesiden, var lidt svært, men da jeg så din hjemmeside på nettet, var jeg ikke længere i tvivl. Jeg følte, at du havde det der skulle til, for at kunne matche mine behov, hvilket du i den grad har kunnet. Resultatet taler for sig selv.

Jeg valgte dig, fordi du har terapeutisk indsigt og at du arbejder ud fra Feng Shui, hvor balance er nøgleordet.

At samarbejde med dig, har været let og ubesværet. Forløbet med 1 skypesamtale og derefter samtaler via mails har fungeret perfekt. Du var god til at fortælle, hvad du tænkte, der kunne være godt at gøre på siderne, og har hele tiden haft mig med. Du har lyttet til de input jeg havde, og efterkommet de ønsker der kunne lade sig gøre, hvilket jeg sætter stor pris på.

Du ordnede også alt mht. Hosting og flytning af mails, hvilket bare flaskede sig.

Du overholdt deadline og alle andre aftaler.

Prisen for hjemmesiden er jeg fuldt ud tilfreds med, da jeg ikke får en følelse af, at bliver flået.

Med det design du har tryllet frem på min hjemmeside, er jeg sikker på, at de personer der besøger siden, vil føle en varme og nærvær i relationen til mig. TAK!

Jeg vil til enhver tid anbefale dig, når der er nogen der skal have lavet hjemmeside.

Tak for din måde at være på.

Mange hilsner

Lis Dahl

Lis Dahl

Psykoterapeut MPF og certificeret sexolog, Lis Dahl

Blog til Sund & Glad NU

Fristende blog design til Sund & Glad  med personligt Child Theme design til Extra temaet fra Elegant Themes.

MayLynne.com - website design with Divi Child theme

Nyt design og flytning til WordPress for May Lynne, en amerikansk healer og terapeut.

Nyt webdesign i Divi og WordPress til Karen Nørby

Nyt mobilvenligt WordPress layout til ernæringsterapeut Karen Nørby med personligt Child Theme design i Divi temaet.

WordPress design til Inuacare Wellness
Lækker WordPress hjemmeside til Inuacare Wellness med personligt Child Theme i Divi WordPress tema.

Min gamle hjemmeside var ikke mobil- og tabletvenlig og trængte generelt til en fornyelse.

Der er rigtig mange, som kan sætte hjemmesider op, og jeg ledte i junglen efter den helt rigtig samarbejdspartner.

Jeg blev ved med at vende tilbage til Joyann, fordi hun havde erfaring, lavede nogle pæne ting, kendte til shopløsninger, nyhedsbreve, søgeoptimering og var rimelig i pris.

Jeg kom ikke til at fortryde mit valg. Joyann er rolig, ærlig og nem at arbejde sammen med. Hun arbejder også hurtigt og effektivt samtidig med, at hun er grundig.

Joyann kommer helt sikkert til at hjælpe mig fremover med opgaver i min shop og på min hjemmeside, som ligger udover mine kompetencer.

Karen Nørby

Ernæringsterapeut

Redesign i WordPress med mobilvenligt layout og Divi Child Theme

Ny mobilvenlig hjemmeside i WordPress afløser den forældede hjemmeside model fra 2009 hos Halskenbjerg Blåbær. Jeg har skabt et personligt Divi Child Theme til formålet.

Redesign med personligt Divi Child THeme i WordPress

WordPress redesign med personligt designet, mobilvenligt Divi Child Teme  til akupunktør og terapeut Hannah van de Veer, Valby

WordPress redesign og blog til Silke Akupunktur

Hjemmeside til Silke Akupunktur med enkle og overskuelige rammer – skabt som personligt Divi Child Theme

Der  var ikke to sekunders tvivl, da jeg tog kontakt til Joyann, at hun var kvinden der kunne få min hjemmeside og en blog til at stråle.

Og det gjorde hun, vi havde et super godt samarbejde og Joyann er god til at forklare, selv en teknik idiot som jeg, forstod meningen, for det blev talt i et nemt forståeligt sprog.

Jeg er så glad for min nye side og min blog. Der er kommet store roser fra nær og fjern.

Lisbeth Holm

Akupunktør, Silke Akupunktur

WordPress hjemmeside med personligt Divi Child Theme til House of Harmony

WordPress hjemmeside til yogahuset House of Harmony i Aarhus, designet i Headway WordPress temaet.

Custom hjemmeside i WordPress til Maybente.no

Webdesign og opsætning af webshop med Simplero til May-Bente Høiland-Lode, Norges førende coach

Flere referencer

Anne Galán Coaching og rådgivning

Allerede ved første samtale følte jeg mig i trygge hænder, da Joyann formår at tale i helt almindeligt sprog og forklare processerne, så det er nemt at forstå. Joyann arbejder meget professionelt, og mange gange gennem processen oplevede jeg, at hun kom frem til nogle løsninger, som i den grad forfinede hjemmesidernes funktion og udseende.

Tillid, tryghed, professionel, dybt engagement er nogle af de ord, der udtrykker samarbejdet med Joyann .
Anne Galán

Blog og hjemmeside, Hverdagsboost.dk

“Tak for hjælpen omkring min hjemmeside, fordi du har taget mig og min idé alvorligt og støttet og forstået mig, som jeg er. Du har vilde evner og det er så dejligt, at du følger dit hjerte og gør hvad du er bedst til – til stor inspiration!”
Maria

Ny WordPress hjemmeside med webshop

“Før jeg besluttede mig for at hyre Joyann til at lave min hjemmeside har den været hos et andet og større firma. Jeg betalte en stor årlig sum og følte ikke at jeg fik nogen service jeg kunne bruge til noget. Jeg synes stort set at det var mange penge for ingenting.

Jeg er ovenud begejstret for min nye hjemmeside. Jeg kan fortsætte med at opdatere og sætte ting ind på siden selvom jeg ikke har det fjerneste begreb om teknik og computere. Det er bare legende let, og det er Joyanns fortjeneste. Ord som kendetegner samarbejdet er tillid, tryghed og hurtig responstid.”
Anita Broberg-Jepsen

Ny hjemmeside med nyhedsbrev

“Jeg er helt høj og rigtig glad. Mit netværk siger, at siden fuldstændig spejler mig, så du må være ret god til at lytte og fornemme dig frem til, hvem mennesket bag hjemmesiden er, når du skal etablere noget nyt”
Joan Pedersen

Divablog og Dortelytje.com

Joyann – tillad mig at skamrose dig! TAK for en FABULOUS, nærværende, rolig, kompetent, lækker håndtering af mit nye site! Du er for cool! Du ka’ dit sh*t! You ROCK!
Dorte Lytje

Redesign af WordPress

“Jeg synes, siden er vild flot! – Og er virkelig glad for den. Det er faktisk sådan jeg gerne har villet have min hjemmeside skulle se ud, når jeg har haft (indre) billeder af den. Det er utrolig godt ramt!”
Mie Glud Pedersen

Ny WordPress hjemmeside:

”Du skal vide, at jeg synes din hjælp har været alle pengene værd. Det har været et rigtig fint samarbejde, vi har haft, så jeg er glad for både processen og resultatet. Begge dele er vigtige for mig. Tak for det.
Lise-Lotte Rudniak

WordPress løsning med det hele + galleri og kalender

“Det har været en fornøjelse at arbejde med Joyann omkring opsætningen af min hjemmeside. Jeg har på en nem, hurtig og nydelsesfuld måde fået alle mine ønsker opfyldt omkring hvad den skulle indeholde. Jeg er rigtig glad for energien i den.
Venlig hilsen Anita Sofia Jensen

Hjemmeside til min nye blog

Joyann har et godt blik for, hvad der fungerer og hun er skarp med farver og design. Samtidig er hun virkelig en fornøjelse at samarbejde med. Hos Joyann får du professionel web hjælp på en meget ikke-nørdet måde. Jeg anbefaler hende til alle.”
Med kærlig hilsen Birgitte Hansen

Support til Ianneia Meldgaard

De værdier, der kendetegnede vores samarbejder er: Hurtig, effektiv, kompetent, pædagogisk (ift forklaringer på at gøre det selv), positiv, lyttende, open-minded, god til co-creation (altså sparring) …
Ianneia Meldgaard

“Endelig en webmaster der forstår mig.”

Gitte Hovmand Hansen

 

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies.  Læs mere