Brug dit kreative sind til at finde svar på dine udfordringer.

En udfordring for mange selvstændige er, at vi tror at vi skal være effektive, målrettede og aktive døgnet rundt for at lykkes med vores projekt.

Det er noget, vi har lært “hjemmefra”, da det er den måde, samfundet har været bygget op i mange, mange år.

Vi har levet i en tid, hvor den maskuline energi med handling, konkurrence, adskilthed (fra dig selv og fra andre), dominans og ego har styret slagets gang.

Vi knokler derudaf, og jo mere udfordrede vi er, jo mere kører vi på.

Vi er i YANG tid. 

Helt ubevidst vil vi gøre det sådan, som vi har lært. Indtil vi vender bøtten og lærer os selv at gå de nye veje.

Det er svært at få gode ideer, når vi ikke lytter og mærker indad. Det er umuligt at mærke hjertet, finde vores autentiske vej og udvikle vores projekt organisk, hvis vi kun er fokuseret på mål og på handling.

Kreativ problemløsning

I virkeligheden kommer de gode ideer ikke fra vores eget, begrænsede sind.

De bedste ideer er nogen, vi modtager. Fra sjælen, fra det spirituelle felt, fra det som er større end vores eget hoved.

Via vores højre, kreative hjernehalvdel. Som du får kontakt til via YIN tid. 

Så når du ind imellem føler dig fastlåst, eller bare gerne vil have fat i en god løsning på en udfordring eller et virkelig godt svar på et spørgsmål, er det tid at give slip og lave noget helt andet. Det kan være hvad som helst, bare du får tankerne væk fra din udfordring. Gør noget, som gør dig glad og lader dig op.

Du kan bruge dette redskab helt konkret. Hvis du har en udfordring, fx. skal bruge et godt navn til et kursus, kan du formulere spørgsmålet helt tydeligt:

Kære kreative sind, jeg er klar til at modtage et rammende, kort og konkret navn til mit kursusforløb. Tak. 

Du giver nu helt slip. Gør noget som lader dig op. Dans, gå en tur, lav yoga, tegn, mal eller skab noget med dine hænder. Væk dine sanser. Havearbejde kan bruges, hvis du nyder at være tæt ved jorden og naturen.

Du kan vælge at give processen en timing. Fortæl din højre hjernehalvdel og din intuition, at du ønsker at modtage svar inden 2 dage.

Struktur, kreativitet og flow

Struktur hører til den venstre, logiske hjernehalvdel – YANG.

Skabende processer og intuition hører til den højre, kreative hjernehalvdel – YIN. 

Ved at skabe struktur i din dag, giver du plads til at kreativiteten kan komme ind. Når bare du gør plads og åbner de små rum, hvor du leger, er sansende, giver slip og bruger kroppen. Gør plads til YIN tid.

Når vi har balance imellem de to sider, oplever vi flow. Vi lever i en tilstand, hvor ideerne dukker op, hvorefter vi handler på dem. Det er en lækker måde at leve på, men det kræver øvelse og ikke mindst tillid at mestre sit flow.

Jeg tror, at fremtidens liv, både i business og i det hele taget, bliver baseret på flow. På at vil lytter før vi handler, at vi åbner hjertet og går med de mest kærlige, nærende og opbyggende løsninger. De mest helhedsorienterede produkter. Løsninger baseret på medfølelse, fællesskab, balance og skønhed.

Gaven i nøgle nummer 6 er kontakt til kilden til de kreative løsninger, og til en afbalanceret hverdag. 

Det vil ikke bare give dig de bedste produkter, de sjoveste løsninger og den mest optimale vej videre.
Når du lytter til din krop og giver dig selv kreative pauser i hverdagen, vil du lettere kunne skabe en balanceret, stressfri dag. Til glæde for både dig selv, din familie og dine kunder.

Veje til kreativitet i din business

Spirituelle smykker som kreativ kanal

Et af mine egne kreative projekter er de spirituelle smykker. Her forener jeg min passion for sten og krystaller, min glæde ved farver, min spirituelle åbenhed og trangen til at skabe noget smukt med mine hænder. Timer ved smykkebordet er en fast og uundværlig del af min uge.

Det tog mig mange år at blive klar til at sælge mine smykker. Ikke mindst fordi processen var min helt egen kilde til indre ro og flow, og den kreative proces var på en måde vigtigere end resultatet. Mine mala meditationskæder og armbånd er her, hvis du vil kigge.

Mala med imperial jasper, karneol og rudraksha

Mala Workshops

Du kan komme på endags workshop, hvor du laver din egen mala meditationskæde. En dag med krystaller, kreativitet og fordybelse – og med et smukt og brugbart resultat. Se aktuelle mala workshops her. 

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies.  Læs mere