Simplero hjælp

Simplero er et virkelig effektivt og velorganiseret system, hvorfra du kan sælge og formidle alle former for online produkter.

Simplero klarer også dine nyhedsbrev lister og kan sende automatiske mails (autoresponders) til dem, som tilmelder sig en af dine mailinglister.

Sammen med dit Simplero abonnement får du også adgang til at lave flotte tilmeldingsformularer, tilmeldingssider, produktsider og salgssider, som også kan integreres med din WordPress hjemmeside.

Du kan bygge medlemssider, hvor du lægger flere produkter ind. Kunden får adgang til det, de har købt – og kan samtidig se, hvad du også tilbyder.

Faktisk kan du efterhånden lave dig en hel hjemmeside, udelukkende i Simplero, med blog, sider om det, du laver, produkter og hvad du ellers har brug for.

Læs mere  om Simplero her.

Een gang Simplero- altid Simplero

Jeg har fulgt Simplero helt fra det startede omkring 2010, hvor det gav os en – i Danmark – unik mulighed for at sælge online produkter og medlemsklubber med forum for medlemmerne/deltagerne, vel at mærke med mulighed for dankort integration og med dansk support.

Jeg er vild med den udvikling, som produktet har gennemgået og den dedikation, som Calvin Correli lægger for dagen i forhold til energien i Simplero.

Rent teknisk fungerer systemet bare som det skal. Og er der udfordringer, er Simplero supporten (også på dansk) altid lige i nærheden. 

Klippekort og priser

Jeg arbejder til timepris, og du sparer en del ved at købe et af mine klippekort.

Timepris uden klippekort: 750 kr + moms
5 timers klippekort: 3.375 kr + moms (10% rabat)
10 timers klippekort: 6375 kr + moms (15% rabat)

Et klippekort har ikke en udløbsdato. 

Eksempel på en (lang) salgsside, lavet i Simplero

Simplero salgsside

Simplero og WordPress 

Jeg hjælper dig med at få dine Simplero produkter vist på din WordPress hjemmeside.

Jeg er også klar, når det gælder opstart hjælp, når du skal i gang med Simplero. Det er nemlig ikke altid helt simpelt at overskue, hvordan man lige finder rundt….

Men det kan du lære!

Jeg er certificeret Simplero Ninja, så jeg har alle forudsætninger for at hjælpe dig med både opstart, produktopsætning, medlemssider og online klub, og jeg følger naturligvis med i de seneste nye tiltag, som lanceres.

Jeg har mange timers erfaring med Simplero support, og er det ting, jeg ikke kan løse, ved jeg hvor jeg skal hente hjælp.

Se Simplero priser her.

Brug for hjælp til at vælge?

WordPress? Simplero? Easyme? Wix? Shopify? Webinar? Zoom? Er du forvirret?

Vil du høre mere om dine muligheder med Simplero eller er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Det koster ikke noget at stille enkle spørgsmål, hvis det kan gøres indenfor ca. 10 minutter. Ring på tlf. 41432001.

Hvis du har brug for mere struktureret hjælp til at vælge, hvilket system der vil passe til din business, og hvordan det kan sammensættes, så de fungerer optimalt, tilbyder jeg mentor sessions.

Mere om Simplero på min blog

Læs også mit indlæg om Simplero her

Info om partnerlinks
Jeg vil lige gøre dig opmærksom på, at jeg er partner med Simplero og dermed får kommission, hvis du følger mine links til Simplero og derefter vælger at blive oprette en konto.

Det koster dig ikke ekstra, men det hjælper mig, så jeg håber at du vil bruge mine links, tak. 

simplero

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies.  Læs mere