Simplero opsætning og integration med WordPress

Simplero er et virkelig effektivt og velorganiseret system, hvorfra du kan sælge og formidle alle former for online produkter.

Simplero klarer også dine nyhedsbrev lister og kan sende automatiske mails (autoresponders) til dem, som tilmelder sig en af dine mailinglister.

Sammen med dit Simplero abonnement får du også adgang til at lave flotte tilmeldingsformularer, tilmeldingssider, produktsider og salgssider, som også kan integreres med din WordPress hjemmeside.

Du kan bygge medlemssider, hvor du lægger flere produkter ind. Kunden får adgang til det, de har købt – og kan samtidig se, hvad du også tilbyder.

Faktisk kan du efterhånden lave dig en hel hjemmeside, udelukkende i Simplero, med blog, sider om det, du laver, produkter og hvad du ellers har brug for.

Læs mere  om Simplero her.

Simplero fra starten

Jeg har fulgt Simplero helt fra det startede omkring 2010, hvor det gav os en – i Danmark – unik mulighed for at sælge online produkter og medlemsklubber med forum for medlemmerne/deltagerne, vel at mærke med mulighed for dankort integration og med dansk support.

Jeg er meget imponeret over den udvikling, som produktet har gennemgået og den dedikation, som Calvin Correli lægger for dagen i forhold til energien i Simplero.

Rent teknisk fungerer systemet upåklageligt.

Simplero WordPress integration

Jeg tilbyder Simplero integration med WordPress samt opstart hjælp til dig, når du skal i gang med din Simplero konto.

Jeg er certificeret Simplero Ninja, så jeg har alle forudsætninger for at hjælpe dig med både opstart, produktopsætning, medlemssider og online klub, og jeg følger naturligvis med i de seneste nye tiltag, som lanceres.

Jeg har mange timers erfaring med Simplero support, og er det ting, jeg ikke kan løse, ved jeg hvor jeg skal hente hjælp.

Se Simplero priser her.

Brug for hjælp til at vælge?

WordPress? Simplero? Easyme? Wix? Shopify? Webinar? Zoom? Er du forvirret?

Vil du høre mere om dine muligheder med Simplero eller er du i tvivl om, hvad du skal vælge?

Det koster ikke noget at stille enkle spørgsmål, hvis det kan gøres indenfor ca. 10 minutter. Ring på tlf. 41432001.

Hvis du har brug for mere struktureret hjælp til at vælge, hvilket system der vil passe til din business, og hvordan det kan sammensættes, så de fungerer optimalt, tilbyder jeg mentor sessions.

Mere om Simplero på min blog

Læs også mit indlæg om Simplero her

simplero
Info om partnerlinks
Jeg vil lige gøre dig opmærksom på, at jeg er partner med Simplero og dermed får kommission, hvis du følger mine links til Simplero og derefter vælger at blive medlem. Det koster dig ikke ekstra, så jeg håber at du vil bruge mine links, tak. 

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies.  Læs mere