Hvis du er relativt nyopstartet solo selvstændig indenfor coaching, terapi og healing – som de fleste af mine kunder er – vil du sikkert gerne kunne sælge online produkter

Jeg bruger selv Simplero til alt, hvad der har med online kurser at gøre.

Det gør jeg fordi, det er et unikt system med rigtig mange muligheder, også for email markedsføring. Simplero er et system, som er i konstant udvikling, og de gør virkelig meget for at lytte til deres kunder.

Desuden har Simplero dansk support og – ikke mindst – integration med danske betalingsløsninger. Det sidste er super vigtigt, så vi ikke mister kunderne, fordi de bliver utrygge i betalingsfasen.

Men Simplero er faktisk også ret komplekst (lever måske ikke helt op til navnet….). Det kan være overvældende at finde rundt i alle mulighederne, især når man er nyopstartet.

Til gengæld får vi en løsning, som virkelig hjælper i dagligdagen som online kursus udbyder.

Den nye Simplero opstarts pakke

Indtil nu har mange valgt Simplero fra på grund af prisen på systemet, som godt kunne føles lidt høj, i opstartsfasen. Man skal jo lige have nogle kunder i biksen, før $99 /md er spiseligt.

De har hørt vores bøn derover i NYC – og har lanceret den nye Simplero opstarts pakke.

Nu kan du få du en løsning hos dem, hvor du kan lave et enkelt online kursus og en enkelt medlemsside.

Du får dermed lidt færre funktioner inde i systemet.

Hvilket er en god ting, for så kan du lære Simplero at kende lidt ad gangen uden at blive overvældet af de mange, mange muligheder, som ligger derinde.

De 4 geniale fordele ved den nye Simplero løsning

Det får du:

  • Op til 500 kontakter på dit nyhedsbrev
  • Muligheden for at oprette ét medlemsside, udgive ét kursus og sælge ét produkt
  • Mulighed for at lave din hjemmeside i Simplero
  • En enkle version af det system, som styrer udsendelse af automatiske emails i en salgsproces.

Prisen på den nye opstart pakke er $59/md – lidt under 400 DKK – , hvis du betaler årligt. Det er en MEGA god pris. Se Simplero priser her

Lidt mere om de 4 punkter: 

Få 500 interesserede mennesker på dit nyhedsbrev

Det første punkt med 500 kontakter passer fint til, at du kan opbygge en pænt stor email “bank” af mennesker, som er interesserede i det, du tilbyder.

Få sat gang i det online kursus, du drømmer om at sælge

Det andet punkt giver dig mulighed for at få markedsført og solgt det ene online kursus, som betyder at du kommer rigtig godt i gang.

Medlemssiden er der, hvor dine kunder/klienter ser dit kursus. Kurset ligger på medlemssiden.

Det bliver det kursus, som lægger grunden, så du senere kan opgradere din Simplero, så du kan have flere kurser inde på medlemssiden, eller du kan lave flere medlemssider med andre kurser.

Produktet er det, som du markedsfører, og hvorigennem dine kunder får adgang til dit kursus, som ligger på din medlemsside.

Få en enkel hjemmeside

Det tredje punkt, Simplero hjemmesiden, er en mulighed, som ligger i alle Simplero pakkerne. Hvis du går all in på at sælge online kurser kan du vælge at droppe WordPress hjemmesiden og bare have det hele inde i Simplero.

PS: Det er ikke noget, jeg selv ville vælge (endnu), da der ligger så mange dejlige muligheder i WordPress, både med hensyn til søgeoptimering, layout og alt muligt andet. Men det er helt individuelt, og du kan godt have både en Simplero hjemmeside og en WordPress hjemmeside.

Få automatiseret salgsmails og deltagermails

Det fjerde punkt handler om at gøre livet lettere for dig, når du skal kommunikere med dine følgere og med de mennesker, som tilmelder sig dit kursus. Automatisering af emails er et stort felt, hvor Simplero virkelig har lavet nogle super gode løsninger. Men igen, deres store pakke har også rigtig mange muligheder for email automatisering, som kan være overvældende i starten. Derfor er jeg også super glad for at kunne fortælle, at du kan starte mere enkelt op uden at gå glip af noget væsentligt.

Få det hele til en overskuelig pris

Før har det kostet godt 650 kr at komme i gang Simplero. Det gør det ikke mere, du kan starte med ovennævnte for under 400. kr/md.

Du kan se det hele her: 

Se hvad Simplero indeholder her
Se Simplero hjemmesiden her
Se Simplero priser her

Brug for hjælp

Jeg har mange års erfaring med Simplero, og hjælper dig gerne i gang.

Kontakt mig på joyann@fengshuiwebdesign.dk eller ring på mobil 41432001. 

 

Note:

Dette indlæg indeholder affilate links. Når du klikker på disse, kan jeg få lidt bonus for at henvise dig. Det er ikke noget, som du selv mærker noget til. Tak for din støtte. 

 

 

 

 

 

 

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies.  Læs mere