Online salg booster din business

  • COACH ELLER BEHANDLER: Tag imod betaling fra dine klienter online og sælg online kurser, som  hjælper dine kunder.
  • KUNSTNER OG KREATIV SJÆL: Sælg dine værker online som supplement til dine udstillinger.
  • INSPIRERENDE IVÆRKSÆTTER: Sælg dine ideer og produkter direkte fra din hjemmeside som enkelte produkter, online kurser eller workshops.
  • BLOGGER som har noget på hjerte – sælg dine ideer som online kurser

Salgssider

Personligt designede salgssider, som kan sættes op helt, som du vil have dem.

En salgsside er en webside, som har et klart fokus – nemlig at tydeliggøre og sælge et produkt eller en ydelse – og siden har ikke forstyrrende elementer som sidebar, links til andre sider og anden information, som ikke handler om det, som siden skal sælge.

Se mere om salgssider og salgskanaler her

De tre mest brugte systemer til online salg er Simplero, Easyme og WooCommerce.

Overordnet er Simplero bygget til online produkter og er et system, som kører uafhængigt af WordPress. Et Simplero salg foregår ved at du linker direkte til produktet eller ordreformularen fra din hjemmeside.

Easyme er primært skabt til behandlere, som ønsker online booking og betaling – men systemet bliver hele tiden udviklet, så hold øje med hjemmesiden.

WooCommerce er en “rigtig” webshop med produktkatalog, kurv og kasse, hvor du både kan sælge fysiske produkter, online produkter og abonnementer.

Simplero

Online salg kombineret med WordPress

Simplero er et system, hvor du kan køre alle former for digitale kurser og medlemsklubber, sælge digitale (og fysiske) produkter og sende nyhedsmails.

Jeg tilbyder opsætning af Simplero med integration på din WordPress hjemmeside.

Læs mere  om Simplero her.

Easyme

Easyme.dk er udviklet som bookingsystem til behandlere. Klienten booker sin tid via den online kalender og betaler med det samme. Du kan også sælge produkter og online kurser gennem Easyme og du kan faktisk bruge systemet som din hjemmeside – eller du kan få det integreret med din WordPress side. Se meget mere om Easyme her.

WooCommerce

Webshop plugin på din WordPress hjemmeside

Woocommerce er et virkelig populært webshop plugin til WordPress, som du kan få integreret med din eksisterende side eller få med i din nye WordPress løsning.

En WordPress webshop kan være meget mere end et katalog med produkter. Du kan få køb-nu knapper på dine sider, sælge enkelte produkter eller kurser og tilbyde abonnement til din medlemsklub direkte fra dine WordPress sider eller blogindlæg. De fleste mennesker foretrækker at betale med deres dankort, når de køber ydelser, varer eller kurser, og dette kan du også få integreret i en shop inde i dit WordPress system.

Som udgangspunkt er WooCommerce gratis, du betaler kun for at få det hele sat op.  Hvis du vil have dankortbetaling på, (hvilket varmt anbefales), skal du naturligvis betale for dette, typisk 1000 kr/år til NETS og 100-150 kr/md til betalingshåndtering.

Woocommerce webshoppen kan udvides, så det kan endnu mere. Fx. lukkede sider til digitale kurser, medlemsklub, automatiske svar-emails med stor fleksibilitet, produktstyring og meget mere – og der kommer hele tiden flere spændende muligheder. Disse tilvalg koster et årligt gebyr.

Du styrer din online butik inde fra dit WordPress kontrolpanel,  og du kan selv oprette nye produkter og håndtere betalinger og kursister.

Dine kursister og deltagere på online kurser logger ind direkte på din hjemmeside for at se deres videoer, workbooks, lydfiler og andet indhold på kurset.

Woocommerce opsætning

 

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies.  Læs mere