Sådan arbejder jeg med WordPress projekter

Jeg arbejder selvstændigt og står for både design, kodning og teknik. Det betyder, at du får min fulde opmærksomhed omkring dit projekt og det er altid mig, som tager telefonen og svarer på dine emails.

Alle projekter er forskellige. Du kan få et vejledende tilbud på dit projekt med en pris, som dækker det indhold, som du ønsker. Hvis projektet vokser ud over rammen, får du det at vide og vi aftaler, hvor langt vi skal gå. Det er typisk nye ideer til siden og grafiske opgaver, som kan få prisrammen til at skride.

Jeg tilbyder også ændringer i dit eksisterende site. Det kan være til grafiske ændringer, fornyelser på enkelte sider, opsætning af nyhedsbreve, salgssider, nye produkter eller til helt andre udfordringer, som du står med.

Alle opgaver udføres til timepris og ofte gennem klippekort.

Kontakt mig for at få en snak om dit konkrete projekt.

Du får altid min intuitive vejledning og hjælp til design og struktur på alle WordPress projekter. Det er en kreativ proces, som jeg har mange års erfaring med og som til stadighed ændrer sig i takt med nye, spændende muligheder indenfor design og tilføjelser – og nye måder at formidle produkter og ydelser i den digitale hverdag.

Ferier, træffetid og firmapolitik

Min hverdag er fyldt med mange opgaver, henvendelser og projekter. Samtidig har jeg brug for arbejdsro og tid til fordybelse, når jeg sidder med et webdesign projekt.

Jeg svarer derfor ikke altid telefonen i arbejdstiden, men træffes efter aftale.  Skriv en e-mail, så svarer jeg tilbage, når jeg kan. Jeg bestræber mig på at svare på e-mails indenfor to arbejdsdage.

Når jeg arbejder med et konkret projekt kan du altid ringe eller skrive, så er vi i et flow og jeg er “tunet ind” på dig.

For at skabe lækkert og personligt webdesign og yde en god service, har jeg brug for tid til at lade op væk fra computeren. Min effektive arbejdstid ligger normalt på 3-4 af ugens hverdage kl. 9.30-16.00. Computer og email er lukket i alle skoleferier og på fridage i forbindelse med helligdage.

 

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies.  Læs mere