Feng Shui hjemmesider

Din online identitet skal være gennemstrømmet af sjæl, positiv energi og klarhed. I hvert fald, hvis du vil findes og genkendes i mængden.

Jeg bruger intuition, Feng Shui, indre vejledning og almindelig livserfaring generelt og indenfor coaching, personlig udvikling, terapi, healing og kunst/kreativitet.

Feng Shui på hjemmesider

Som Feng Shui konsulent og terapeut er jeg vant til at se og mærke mig frem til de løsninger, som passer bedst i en given sammenhæng og til at mærke ind til mennesker.

Overført til hjemmeside og web fokuserer jeg på, at harmoni og god energi gør din hjemmeside mere magnetisk. En hjemmeside skal have et personligt udtryk som afspejler det, du formidler. Dette gør jeg gennem valg af farver, former, billeder og overordnet design.

Farver, former, elementer og struktur. Menupunkter, tekster og billeder. Det hele skal passe til DIG og DIT PRODUKT – DINE YDELSER.

Sådan arbejder jeg

Din hjemmeside skal være et unikt udtryk for dig og energien i din virksomhed. I processen med at skabe din hjemmeside giver jeg mig tid til at lytte til dig for finde ud af hvem du er og hvad du står for.

Under et webdesign projekt jeg lader ideerne til en ny hjemmeside strømme i et særligt flow, når jeg tuner ind på en kunde og hjælper et nyt webdesign til verden eller fornyr, opdaterer og vedligeholder et online univers for en kunde.

Ofte føler jeg mig helt konkret støttet og vejledt af “rigtige” engle og vejledere, som hvisker mig i øret, leder min hånd og åbner for de bedste ideer.

Mine hjemmeside projekter er kendetegnet ved at være enkle, overskuelige og ind imellem farverige på en diskret måde og med enkle, personlige elementer som gør designet unikt.

Mere om Joyann her

Se eksempler på projekter her.

 

 

 

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies.  Læs mere