Dine fysiske – og energimæssige – omgivelser er et område,  hvor du selv kan gøre en masse, for at hente gratis overskud.

Det kan siges kort:

Dine omgivelser kan støtte dig.

De kan også dræne dig. 

Det har jeg faktisk skrevet en hel bog om (Rum til Livsglæden – Joyful Feng Shui, som kan lånes på biblioteket). Bogen blev til efter min oplevelse af, hvordan indretning og energi i et gammelt hus kan udfordre dagligdagen, og hvordan vi kan ændre energien, så den løfter i stedet for at trække ned.

Energien i tingene

Alt er som bekendt energi. Du består af energi i bevægelse, og det samme gør tingene omkring dig.

Du er forbundet med det, du omgiver dig med, via din bevidsthed.

Det er derfor, det er en god ide at rydde op og give slip på det, som du ikke har brug for. Giv det videre, hvis du er færdig med det.

Et smukt og opløftende workspace

Som solo selvstændig arbejder du måske hjemmefra. Her har du virkelig brug for at sætte nogle klare rammer, som definerer dit space. Hvis du har et rum, du kan bruge til dine aktiviteter, er du super priviligeret. Indret dit space, så du føler dig godt tilpas, med farver som løfter dig og ting, som gør dig glad og får dig til at føle dig ovenpå.

Hvis du sidder i familiens opholdsrum med dit arbejde, kan du definere dit rum med symboler, planter, krystaller eller andet, som giver dig en fornemmelse af et “helligt rum”. Synliggør de projekter, du er i gang med, på en lækker måde. Hæng din kreative businessplan op, eller brug en opslagstavle med en guide til dig selv, som hjælper dig med at holde fokus og føle dig i flow.

Er du behandler eller har et kontor ude i byen, kan du hente meget skøn energi igennem bevidst indretning. Brug din intuition og send  dine ønsker om skøn energi ud i lokalet. Lyt tid de ideer, du modtager og gå i gang. Energien følger din bevidsthed, og din intention om at løfte dit space vil i sig selv starte en positiv udvikling.

Du kan bruge Feng Shui visdommen til at styrke dine intentioner i de forskellige områder af din forretning. Hent inspiration i business bagua kortet herunder.

Du kan visualisere kortet på dit skrivebord, eller over hele lokalet. Bunden af kortet – med karrierefeltet i midten, lægges ved kanten af bordet, du sidder ved. Eller ved indgangen til rummet.

Business Feng Shui baguakort

Clearing af energien i dit workspace

Du kan vælge at gå et skridt dybere, og bruge energiarbejde til at transformere dit rum

Space Clearing er en proces, hvor du clearer den bagvedliggende energi i dit rum eller i hele bygningen. En slags rengøring af det usynlige niveau.

Du kan selv cleare energien med for eksempel

  • Røgelse
  • Æteriske olier
  • Visualisering af hvidt eller gyldent lys
  • Bøn om at dit sted bliver renset
  • Røgen fra tørret salvie

Sort Turmalin, Rosenkvarts og Ametyst er gode krystaller til at cleare energi.

Jeg vil anbefale, at du laver et lille “alter” – altså et sted i dit rum, som du bruger til at fokusere og tune ind på spirituel vejledning. Sådan et hjørne kan højne energien meget.

Jeg håber, at det jeg skriver, kan inspirere dig til at tage fat på at løfte dit workspace

Start med det, du umiddelbart kan overskue og føler dig kaldet til at tage fat på. Hvad enten du rydder op, leger med Feng Shui eller dybde-clearer dit lokale, vil det hæve energien og hjælpe dig i hverdagen. 

Nu kan du åbne gaven: Du føler dig godt tilpas og din energi bliver løftet. 

Hjælp til at optimere energien i dit workspace

Du kan cleare energien i dit workspace på daglig basis med en lækker Space Clearing Spray

Jeg tilbyder også Space Clearing sessions

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies.  Læs mere