For mig er påsken en kærkommen mini-ferie fra hjemmesiden og fra skærmen, som giver mig tid til at stikke fingeren i jorden, mærke naturens kraft, så en masse frø og luge det ukrudt væk, som ellers overtager de bede, som jeg vil fylde med smukke blomster og velduftende, sunde urter.

Tiden i haven og i naturen er min kilde til at kontakte Moder Jord og alle de fantastiske energier og hjælpere, som er alle vegne derude.

De fylder mig op med energi, de afbalancerer min krop, de giver mig en dyb glæde og en følelse af at høre til, her på vores skønne jord. Ved at være i naturen (og i min have) forbinder jeg mig med min intuition og min sjæl og med mit dybere formål. Glæde og skønhed.

Gratis hjælp til hjemmesiden fra den usynlige verden

Uden denne kontakt med naturen kunne jeg slet ikke ikke skabe hjemmesider på den måde, som jeg gør det.

Hjælpen fra “det usynlige”

Da jeg startede med at rode med forskellige hjemmeside systemer, og senere med WordPress, var det uden nogen form for kurser, praktisk vejledning eller andre forudsætninger.

Mit drive var min nysgerrighed og skabertrang, og jeg kastede mig sådan set bare ud på dybt vand. Jeg lærte en masse undervejs, jeg brugte timer, dage, uger og måneder på at undersøge, lære, udvikle, følge med, læse online og forsøge mig frem.

Hver gang jeg stod overfor en eller anden teknisk eller designmæssig udfordring bad jeg om hjælp. Ikke sådan helt bevidst, så vidt jeg husker, men jeg kan se, at jeg stoppede op, åbnede sindet og lyttede.

Det kom naturligt for mig at arbejde sådan, på baggrund af mine  mange år med healing, meditation, kropsarbejde og bevidst arbejde med at lytte til og følge min intuition, min indre stemme.

Du kan også få hjælp

Når jeg møder alle jer kreative, åbne og intuitive sjæle, som er mine kunder og venner og spirituelle med-søstre, møder jeg ofte frygten for det tekniske og oplevelsen af, at alt det med hjemmeside er en tung pligt.

Kan jeg nu finde ud af det? Gør jeg det godt nok? Jeg syns det er overvældende at forholde mig til hjemmeside. Hvordan skifter jeg tema? Hvordan vedligeholder jeg hjemmesiden? Hvordan skriver jeg gode indlæg? Hvordan får jeg lagt billeder ind, så det ser godt ud? Bliver jeg mon hacket?

Der er en masse praktiske ting, som holder jer tilbage og som dræner energien.

Men sådan behøver det ikke at være.

Luk øjnene og træk vejret

Næste gang, du sidder med hjemmeside udfordring og føler dig lidt tung, forvirret, i tvivl eller bare er træt af denne pligt, så prøv at stoppe op et øjeblik.

Luk øjnene, træk vejret dybt og bed din hjemmeside-guide om at komme til stede. Sig tak for den hjælp, der er der til dig (for den ER DER, du må bare give lov).

Åbn øjnene og kig på hjemmesiden igen. Giv slip, mærk efter, hvad kommer til dig?

Det kan være ideer, lyst til at gøre noget bestemt, eller bare en energi, som løfter dig og giver dig en mere positiv tilgang, så du får gjort det, som du gerne vil.

Praktisk hjælp til din hjemmeside? Se her.

Overskuelig Simplero opstart løsning

Ny overskuelig Simplero opstarts løsning

Hvis du er relativt nyopstartet solo selvstændig indenfor coaching, terapi og healing - som de fleste af mine kunder er - vil du sikkert gerne kunne sælge online produkter Jeg bruger selv Simplero til alt, hvad der har med online kurser at gøre. Det gør jeg fordi, det...
Rytmer i hverdagen

Rytmer giver ro, rammer og dybde i hverdagen som selvstændig

Vær bevidst om rytmerne i dig selv og i naturen. Dette indlæg handler om rytmer, om respekt for kroppen og naturen og om at bruge den energi, som er til rådighed i forhold til rytmerne. Verden er ikke som den har været.  Heldigvis. Vores måde at være her på har i...
Netværk

Opbyg et netværk og brug det

Bliv del af et fællesskab og brug dit netværk Som solo selvstændige har de fleste en relativt ensom hverdag. Du har mange ting, som skal gøres i din business og det er dig, der gør de fleste af dem. Du betjener kunderne og hjælper klienterne. Du står for den daglige...
Grafik

Skab din egen grafik og definer dit brand

Hvor får jeg lavet et logo? Det spørgsmål har jeg ofte fået stillet af nystartede solo selvstændige, når de har booket mig til at hjælpe med hjemmesiden. Spørgsmålet er sådan set rigtig godt. Et logo gør dig genkendelig og er en enkel og fin måde at skabe det, man...
Kreativitet

Kreativ problemløsning og YIN tid

Brug dit kreative sind til at finde svar på dine udfordringer. En udfordring for mange selvstændige er, at vi tror at vi skal være effektive, målrettede og aktive døgnet rundt for at lykkes med vores projekt. Det er noget, vi har lært "hjemmefra", da det er den måde,...
Clearing af dit workspace

Optimer energien i dit workspace

Dine fysiske - og energimæssige - omgivelser er et område,  hvor du selv kan gøre en masse, for at hente gratis overskud. Det kan siges kort: Dine omgivelser kan støtte dig. De kan også dræne dig.  Det har jeg faktisk skrevet en hel bog om (Rum til Livsglæden - Joyful...
Spirituel praksis

Spirituel praksis som solo selvstændig

En daglig spirituel praksis er virkelig givende, både som selvstændig, spirituel iværksætter. Og det hele taget, som mennesker på Planet Earth i denne vilde, transformerende tid. Problemet er ofte, at tvivl, usikkerhed og manglende fokus let kan dominere hverdagen. Vi...
Hjemmesiden

Hvad er vigtigst omkring hjemmeside

En hjemmeside som giver dig ro i maven Hjemmeside erfaringer  Din hjemmeside er stedet, hvor du samler al info om det, du tilbyder, så man let kan finde det, man søger. Uanset hvor meget, du kommunikerer via de sociale medier, har du brug for en helt almindelig...
Autentisk business

Autentisk business

Find dit mod frem og vis verden, hvem du er.  Det modsatte af at være autentisk er At forsøge at være som andre og gemme dig selv væk. Du tror ubevidst, at du skal ligne eller lægge dig op ad et ideal eller en bestemt person, for at få succes og tiltrække kunder. At...
Kreativ business plan

Kreativ business plan

Skab en kreativ og fleksibel business plan. Du har sikkert hørt det før. Det med, at vi skaber vores egen virkelighed. Det gælder i alle aspekter af livet, privat, personligt og i dit arbejdsliv. Det du fokuserer på, vil vokse. Det du tænker på, vil vokse. Jo stærkere...

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies.  Læs mere