Vil du have dit billede eller ikon ind på blog kommentar feltet?

Har du prøvet at skrive en kommentar på en blog?

Eller har du selv en blog og har svaret på andres kommentarer?

Så er du muligvis en af mange versioner Mystery Man, som findes på nettet.

Måske tænker du, at det da er meget rart sådan at være usynlig og neutral. Well, maybe, men det er altså rigtig sjovt og dejligt at kunne se, hvem det er der skriver. Det pynter på siden, gør det hele mere personlig og virkeligt – i den digitale verden.

Prøv at forestille dig Facebook uden profilbilleder. Kedeligt, ikke?

OG du kan jo vælge et andet billede end det af fjæset, hvis du er genert. Et yndlingsfoto, et logo, et billede af din hund eller noget andet, som viser lidt om, hvem du er.

Løsningen

Det er heldigvis let at få dit helt eget billede eller ikon ind på blog kommentar, så vi alle sammen kan se, hvem du er.

Løsningen hedder Gravatar.

http://gravatar.com kan du lave dig en profil, som et knyttet til din email adresse. Derefter vil det billede, du vælger som ikon, blive vist i alle sammenhænge hvor du skriver din email. Dette er typisk på blogs og andre sider, hvor man kan kommentere et eller andet.

Du starter op ved at skrive din email i feltet på Gravatar hjemmesiden. Følg vejledningen som er på letforståeligt engelsk.

Hvis du har flere email adresser kan du vælge forskellige billeder og dermed give dig selv forskellige looks alt efter den email, du bruger. Det kan jo oplagt være en til private kommentarer og en anden til din business.

Det gælder ikke mindst hvis du selv har en blog og skriver svar på dine læseres kommentarer. Her er du altså nødt til at have dit billede med!

Jeg glæder mig til at se dig i kommentarfeltet.

 

 

 

Gem

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies.  Læs mere